Mandag

Begynder
17.30 – 18.30

Sankt Knuds Vej 36, 2

Lærer: Michael

Øvede, guidet
18.45 – 20.15

Sank Knuds Vej 36, 2

Lærer: Michael

Onsdag

Begynder
17.45 – 18.55

Teglholmen

Lærer: Michael

Øvede, mysore
19.00 – 20.30

Teglholmen

Lærer: Michael

Astanga Yoga

Astanga Yoga er baseret på gamle traditioner og populariseret og bragt til Vesten af Sri K. Pattabhi Jois. Det er en stringent yogastil, der følger en bestemt sekvens af øvelser kædet sammen af åndedræt og bevægelse. I Astanga Yoga arbejder man ud fra faste serier af øvelser. Dette er en varm, svedig og fysisk styrkende form for yoga.

Begynder program: Undervisning til dig, som slet ikke har prøvet Astanga Yoga før eller ønsker en blid opstart. Første mandag i måneden starter vi forfra med introduktion af teknikken, som benyttes til Astanga Yoga

Øvet guidet program: Undervisning til dig, som kender Astanga Yoga. Undervisningen til guide dig gennem en del af 1. serie og undervejs sætte fokus på forskellige elementer af Astanga Yogaen.

Mysore
Holdet her udfører selvstændigt øvelser, som er introduceret på tidligere hold. Du kan nogenlunde huske rækkefølgen af øvelser. Underviseren følger din yoga og korrigerer øvelser undervejs stille og roligt. Denne måde at udføre yoga på hjælper dig med at bringe det lærte sammen som helhed og udvikle din individuelle yogapraksis.
Undervisningen vil foregå på den måde, at du har mulighed for at komme og starte din yoga mellem kl. 19 og 19.30. Se dog skemaet for de gange, der er guidet yoga undervisning. Læs om det næste mysorehold