“Astanga yogaens måde at arbejde med krop og sind fangede mig med det samme. Det er enormt rart at mærke, hvordan fysiske øvelser sammen med
Ujjayi-vejrtrækning skaber ro og balance i krop og sind. Arbejdet med at forene krop og sind gennem fysisk og mental workout er en løbende proces og er et godt redskab og fundament til at møde livets forandringer.
Astanga Yoga er for alle! Det er vigtigt for mig, at undervise Astanga yogaen som jeg selv har lært den og dermed give hver enkel plads til egne oplevelser og erfaringer, som en yogapraksis byder på. Ved en regelmæssig, daglig yogapraksis opleves virkelig styrken i Astanga Yoga.”
Michael startede sin egen Astanga Yoga praksis i 2002 og begyndte at undervise i 2007. Endelig i 2004 mødte Michael Sri K. Pattabhi Jois og Sri R. Sharath Jois på workshop i New York. Siden hen har han deltaget på flere workshops med Guruji og Sharath rundt om i verden.
For Michael er erfaringen gennem egen undervisning en vigtig del af at give Astanga Yogaen videre. Michaels daglige yogapraksis har i mange år været under stor inspiration fra Susanna Finocchi og Lino Miele

Michael udøver fortsat sin regelmæssige yogapraksis, pranayama og meditation. Hans passion for dette skaber en naturlig og åben nysgerrighed for at bevæge sig dybere i yogaen.

Michael har undervist hold for LGBT’ere siden 2010 og finder det værdifuldt at bidrage til et yogisk fællesskab i miljøet.

Please allow me express more of how I feel toward this yoga environment Michael and his fellow yoga lovers have created. As I see Michael are having the whole family’s support to his extra nonprofit work and I believe his followers can also feel the love,
the will and the perseverance of him towards yoga, and they transformed those senses and feelings during the practice, which made me a totally stranger and outsider of the community being influenced by this positive energy deeply. That’s the spirit could not be more perfect than what yoga could offer.
Jack, hatha yoga teacher from China